Indretning af små varebiler

Vi gør små varebiler STORE

Dette er kun eksempler. Søg derfor gerne inspiration i andre bilmærker og brancher også.
Ring, og vi kan i samarbejde med dig lave en løsning, som passer til lige præcis dine behov og din bil, Custom Made.


Citroën Berlingo


Bilen er indrettet til en elektriker og er med dobbeltbund, hvor der er plads til stige og lange skuffer. I højre side er der plads til 12 sortimentsskuffer og der er monteret skruestik og skruestikholder. Der er plads til kabelruller i højre sidedør.


Ford S-MAX


Ford S-MAX lavet til energiselskab. Læg mærke til udtrækspladen, som giver mulighed for bord og mobilkontor. Derudover er der skuffer og hylder.


Mercedes Smart


Denne Mercedes Smart har vi indrettet til en skadedyrsbekæmper. I indretningen er der skuffer og plads til mobilkontor. Den øverste plade giver mulighed for, at man hurtigt kan komme til de ting man bruger meget.


Opel Zafira


Bilindretning til fjernvarmeselskab. Indretningen er med store skuffer og skruestik på vippebræt, som gør det nemt til daglig brug.


Toyota Sportsvan


Toyota Sportsvan indrettet som dyrlæge-bil. Bilen er indrettet med kasse i bag med fem skuffer til diverse remedier. I to af skufferne er der lavet specialrum til medicinflasker. Pladen øverst bruges som skrivebord og fralæggerplads. Mellem sidedøre er indretning til tøj, gasflaske og diverse værktøj.


VW Golf Van


Lille Golf Van brugt som sælgerbil. Bemærk skuffen under klappen i bag, som kan indeholde store kalendere og andet merchandice, som ikke skal beskadiges af den daglige brug af bilen.


VW Sharan


VW Sharan indrettet til VVS-installatør. Skuffereolen mellem sidedørene har gennemgående skuffer, så de kan trækkes ud på begge sider. Selvom bilen ikke er en af de største, er det ikke plads der mangler. I bagagerummet er indretningen lavet med dobbeltbund, hvor der er plads til lange skuffer.


læs mere om:

Prisberegner

krydsfiner

Materialer

Tilbehør

Tilbehør

kasser

Tips til bilindretning


Tilbage til forsiden