Mercedes bilindretning

Nedenfor finder du eksempler på indretninger til forskellige varebiler i Mercedes’ sortiment.

Vi indretter til alle størrelser biler i alle bilmærker, så nedenstående er bare inspiration. Se gerne andre typer bilindretninger under de andre bilmærker eller brancher. Vi kan sagtens tilpasse det lige præcis den varebil, du har købt, eller tænker på at købe.

(Har du ikke valgt varebil endnu? Så rådgiver vi også gerne om, hvad du skal være opmærksom på ift til køb af varebil i netop din branche. Skriv eller ring til os på 75574028.)

Mercedes Sprinter varevognsindretning

Denne varevogn har vi indrettet til en VVSer. Der er derfor masser af plads til Arca lagerkasser. I højre sidedør har vi gjort de ting der bruges oftest nemt tilgængelige, og i venstre sidedør er der monteret en plade til ophæng af værktøj.


Mercedes Sprinter varevognsindretning

Stor bilindretning i Mercedes Sprinter til tømrer. Der er fremvendte rum i sidedøren, forvægsreol med lange skuffer og over disse plads til mage sortimentskasser. I venstre side er der specialrum til diverse samt bred og lang hylde foroven til diverse lister m.m.


Mercedes Vito varevognsindretning

Mercedes Vito varebil med indretning til maler. Her er dobbeltbund med lange skuffer, plads til stige under bund, samt reol i venstre side til diverse. Denne indretning kunne også være meget anvendelig til en gulvsliber, servicetekniker eller andre med behov for stort overblik over de emner, man har med i varebilen.


Mercedes Smart varevognsindretning

Bilindretning til Mercedes Smart. Dette er en af de mindste indretninger vi har lavet. Vi vil sige, at den næsten kan gå under betegnelsen “nuttet”. Tag dog ikke fejl: Den er super anvendelig, og rummer lige det den skal. Der er plads til rygsprøjte, diverse remedier til skadedyrsbekæmpelse. Og så rummer den endda et mini-kontor, hvor man kan trække en bordplade ud, og ordre det administrative, men s man stadig er hos kunden. Vi har mulighed for at lave hver indretning unik, så det kunne også være andre brancher, som kunne have et lignende behov for at gøre en lille firmabil “stor”. 

 

Vi indretter til alle størrelser biler i alle bilmærker.


læs mere om:

Vores Prisberegner

krydsfiner

Materialer

Tilbehør

Tilbehør

kasser

Tips til bilindretning


Tilbage til forsiden