Fiat bilindretning

Fiat Ducato varevognsindretning

Bilindretning i Fiat Ducato til murer. Reolen i venstre side rummer meget. Skovl, kost og andre udendørs redskaber er placeret lige ved bagdøren. I højre sidedør er der plads til plukkasser lige ved døren, så man slipper for at kravle op i bilen hver gang. Dette er med til at skåne ryg og knæ. Støvsugeren er ligeledes placeret ved sidedøren, og har sin faste plads i rummet ved gulvet. Bilindretningen er med plade op af forvæggen, og denne kan bruges til ophæng eller fastsurring af store emner.


Fiat Ducato varevognsindretning

Fiat Ducato med bilindretning til vvs-montør. Her er MASSER af hyldemeter, og der er mulighed for at have et stort sortiment i bilen, så du ikke skal køre unødigt for at hente ekstra fittings og lignende. Fiat Ducatoen har en dejlig bred sidedør som gør, at der er masser af plads i sidedøren. Også selvom pladsen er udnyttet til både Matador skruestik-udtræk og lange skuffer, som man kan betjene udefra vejen, så man skåner knæ og ryg, fordi man ikke skal kravle unødigt ind og ud af bilen. Bilindretningen har i sidedøren ligeledes fremadrettede skuffer til reservedele og vvs fittings. som man også kan betjene fra gadeplan.


Fiat Ducato varevognsindretning

Fiat Ducato med bilindretning til servicemontør til malkeanlæg. Rummelig reol i venstre side med store fiberkasser på specialmål. Disse producerer vi også, da vi jo ikke kan tilbyde reoler på specialmål uden også at levere kasser, som kan udfylde de sidste cm, som vi har udnyttet. Se mere om fiberkasser på siden om fiberkasser. I højre side i bag er der reol med Raaco Plukkasser tilgængelig lige ved bagdøren. Derudover er der skuffer både ud mod midten af bilen og fremad i bilen, således at man kan betjene skufferne i sidedøren fra gadeplan.


Fiat Scudo varevognsindretning

Fiat Scudo med bilindretning til rengøringsfirma. Indretningen er tilpasset fuldstændig efter de forskellige emner, som kunden skal have med. Det drejer sig f.eks. om vandtanke , klude, redskaber osv. Bilindretningen har godt med skuffer, og trods bilens størrelse rummer den rigtig meget.


læs mere om:

Vores Prisberegner

krydsfiner

Materialer

Tilbehør

Tilbehør

kasser

Tips til bilindretning


Tilbage til forsiden