Mobilkasse til undervisningen – mobilfri skole

Sluk for skærmen og tænd for nærværet – parkér mobilerne i en af vores bæredygtige mobilkasser


Skab ro og fokus i undervisningen med en mobilkasse til elevernes mobiler. Nogle kalder det også et mobilhotel. Hver mobil har sit eget rum og der er plads til 30 mobiler i en mobilkasse.

Mobilkasserne er en slidstærk, fleksibel og økonomisk overkommelig opbevaringsløsning, der er lette at flytte rundt på, tage med sig eller låse inde i et skab. De ridser ikke mobilerne, og der er plads til også de høje og brede af slagsen, fx en iPhone Xs Max.

Læs mere og bestil længere nede

Vores antracitgrå fibermobilkasse til indendørs brug – er lavet af lækkert, slidstærkt, specialproduceret genbrugsfiberpap, og kan holde i rigtig mange år.

Mobilkassen med låg – er lavet af meget robust genanvendeligt plast, med indsatser af vores slidstærke genbrugsfiberpap. Kassen er også velegnet til udendørs brug.


Bestil Jeres mobilkasser her

Benyt kontaktformularen, hvis du vil bestille, har spørgsmål eller er interesseret i at vide mere om mobilkasser til undervisningen.

OBS ang. sommerferien! Der skal være nogle på kontoret for at modtage bestilte mobilkasser. Bestillinger foretaget i sommerferien, leveres i ugen før skolestart, så I er klar, når børnene kommer tilbage. Oplys venligst i beskedfeltet hvornår I er tilbage, og vi vil sende kasserne til den dato eller uge. Rigtig god sommerferie!

Priser
Ved køb af:
1 stk. 300 kr./stk. (375,00 inkl. moms)
3 stk. 285 kr./stk. (356,50 inkl. moms)
5 stk. 275 kr./stk. (344,00 inkl. moms)
10 stk. 250 kr./stk. (312,50 inkl. moms)

Mål på kasser.
Mobilkasserne passer ind i et standard skolemøbel modul, og har plads til også store mobiltelefoner, f.eks. iPhone Xs Max
Fiber
Højde: 8 cm.
Bredde: 24,5 cm.
Dybde inkl. greb: 40 cm.
Plast
Højde: 19 cm. (Indvendig ca 15,6 cm.)
Bredde: 28,5 cm.
Dybde: 37,5 cm.

Vi tager forbehold for fejl og prisændringer.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Navn på institution/virksomhed

Din besked

HVIS DU ALLEREDE ER KLAR TIL AT BESTILLE, SÅ UDFYLD OGSÅ HER:

Hvor mange mobilkasser i grå fiber har du brug for

Hvor mange mobilkasser i plast med låg har du brug for

Skriv adresse

Skriv postnummer og by

Skriv telefonnummer

Skriv evt. særskilt faktura mailadresse

Hvis offentlig institution skriv EAN-nummer her

Husk at tilføje brugerID hvis institutionen er en del af Københavns Kommune


      

Fra bilindretning til mobilkasse

– En forespørgsel fra en lokal skole er blevet til meget mere, da vi i 2015 leverede en løsning til en skole, som havde et behov for, at mobilerne blev parkeret i undervisningen. Mobilerne skulle “sættes på plads” i kassen for at skabe ro og fokus i undervisningen.

Vi lavede denne helt igennem lavteknologiske løsning på vores lille kreative værksted, og vi har nu været i kontakt med skoler i alle hjørner af Danmark, som også har vedtaget en aktiv mobilpolitik, og som gerne vil have en praktisk løsning, hvor elevernes mobiler ikke ligger og roder rundt mellem hinanden, og bliver ridset.

Vores firma laver hovedsageligt brugervenlige bilindretninger, som er skræddersyet til kundens præcise behov. Vi bygger bilindretningerne op helt fra bunden, og reoler passer derfor ikke altid til de gængse mål indenfor varevognsindretning. Derfor er der også brug for, at vi kan lave kasserne på hylderne på specialmål. Mobilkasserne er derfor udsprunget af et produkt, som har eksisteret siden tiden omkring 2. verdenskrig, og som vi har brugt i vores bilindretninger de sidste 30 år. I afkroge af vores værksted finder vi stadig kasser og indsatse, som er produceret i tiden omkring 2. verdenskrig. De er stadig fuldt funktionsdygtige.

Vi laver normalt brugervenlige løsninger til den mobile del af erhvervslivet, men servicerer nu også en helt anden branche, nemlig folkeskoler, friskoler, privatskoler, ungdomsskoler, efterskoler, ungdomsuddannelser og andre undervisningscentre i hele Danmark – samt i flere nordiske lande.


Kasser til undervisnings lokale

Kontakt os for andre løsninger