Hvorfor Dansk Varebilinventar

Med en bilindretning fra Dansk Varebilinventar, får du unikt bilinventar i træ med alu-forkanter til små og store varevogne. Vores indretninger er lydsvage, smitter ikke af og vejer mindre end andre løsninger. Konstruktionen er stærk, og du kan overflytte dine reoler til en ny varebil flere gange. Der er derfor god totaløkonomi i vores indretningsløsninger. Du får meget for pengene, bliver mere effektiv og indretningen tjener sig selv hjem over tid. Med en unik bilindretning i træ har du bilindretning i mange mange år.


Materialer
Træ er et fleksibelt materiale, og egner sig godt i en varebil, hvor varerummet er bevægeligt en stor del af tiden. Det bliver ikke ”metaltræt” over tid. Træ absorberer støjen, og det smitter ikke af på feks hvide kabelkanaler og stikkontakter, som indretninger i metal kan ske at gøre.


Konstruktion
Vi samler vores bilreoler på en særlig måde, og de er derfor ikke at sammenligne med Gør-det-selv/ DIY-løsninger i træ.
Selve måden vi sætter vores reoler sammen på, giver en utrolig solid konstruktion. Aluforkantens udformning er med til at give den ekstra stabilitet.


Skuffer og hylder
Vores bilindretninger kan rumme mange forskellige elementer. Vi laver først indretningen, når vi har fundet ud af, hvordan vores kundes behov og arbejdsgang er. Det er meget forskelligt fra kunde til kunde, selvom de er i samme branche.


Kom godt i gang med din bilindretning

Brug denne formular, vores Prisberegner eller ring på 75 57 40 28

Dit navn*

E-mail*

Telefonnr.*

Beskriv din opgave

Bestillingsforløb:

1. Kig på hjemmesiden og lad dig inspirere.

2. Brug kontaktformularen, vores Prisberegner, ring eller kig forbi.

3. Vi finder dermed ud af dine behov og hjælper dig frem til den bedste løsning.

4. Vi sender dig en tegning og prisen på din indretning. Du godkender.

5. Du kommer forbi med bilen og vi monterer indretningen. De fleste stiller bilen, men du er også velkommen til at vente, mens vi monterer.