Hvilken varebil skal jeg vælge

Få gode råd (allerede) INDEN køb af varebil

Hvilken varebil skal du vælge? Alle biler har deres fordele og ulemper. Her kommer gode råd til, hvad du skal være særligt opmærksom på ift køb af varebil, og hvis du har specielle ønsker til din bilindretning:

 • Gælder alle: Overvej kraftigt, at købe en varebil med 2 sidedøre! Hvis du gerne vil passe ekstra godt på dig selv og/ eller dine medarbejdere, så køb en bil med 2 sidedøre. Den ekstra sidedør koster i dag virkelig ikke særlig meget (mellem 3000 og 6500 kr ekstra), men du får en helt anden mulighed for at placere dit værktøj og reservedele ved dørene, så du i minimal grad skal ind og ud af bilen mange gange i løbet af en dag.

 

 • Vælg biler uden indadgående dørarmsbeslag ved bagdørene, hvis du ønsker, at der skal stå noget lige indenfor bagdøren ude i siden.
  (afhængigt af branche feks. stige, gasflasker, sækkevogne og lignende).

 

 • Vælg små biler, hvis du kører meget inde i byen.
  Det er lettere at få en parkeringsplads, og med den rette bilindretning, kan man sagtens indrette sig ud af pladsbehovet. Se eventuelt mere under vi gør små biler STORE, indretning af små varebiler. Hvis du gerne vil have en mellemstørrelse varebil, og du samtidig gerne vil lave en bilindretning, som går på tværs af varerummet i bag, så du skal nå det hele udefra, så gå efter de korte modeller (L1). Så skal du ikke række så langt ind i bilen, som du skal ved L2 og L3 længderne. (Mellemstørrelse varebiler = Mercedes Vito, Ford Custom, Nissan NV300, VW Transporter, Toyota Proace, Citroen Jumpy, Peugeot Expert osv).

 

 • Hvis du har brug for, at der skal kunne gå en palle eller en bred maskine ind imellem reolerne, så vælg de varebiler, som har den bredeste afstand mellem hjulkasserne.Vi hjælper eventuelt gerne med rådgivning her. Ring på 75574028.Vi kan også indrette os ud af det, ved at skære ud for pallen i reolens bund. Det er jo sjældent, at pallen er pakket helt ud til kanten hele vejen op. Ofte står der udelukkende noget midt på pallen, og så kan man alligevel få en palle ind i selv helt små varebiler. Dét er fordelen ved reoler i træ.

 

 • Skal du læsse varebilen med en truck
  Så undgå bagklap, da truckens tårn ikke kan være under bagklappen, når den løfter emnerne. Vælg i stedet for bagdøre.

 

 • Ønsker du skuffer ud af sidedørene i en lille bil/ MPV,
  Så vælg gerne en bil, hvor sidedørene kan åbnes forholdsvist meget, så skuffen også reelt kan trækkes ud.

 

 • Skal du have lange emner med,
  Så vælg én af de efterhånden mange biler, som har en luge i forvæggen til ind under passagersædet, som i nogle tilfælde giver næsten 1,5 meter mere læsselængde. Det kan spare turen med trailer. Selv mange mindre biler har nu implementeret denne mulighed, og det giver en hel hæderlig læsselængde også for små biler.Ring gerne for sparring på 75574028.

 

 • Hvis du gerne vil holde omkostningerne nede, så overvej nøje, om ikke en lille varebil sagtens vil kunne dække dit behov.Vi oplever mere og mere, at teknikere, montører i alle brancher, formænd og mestre generelt vælger mindre biler, men større indretninger, og på den måde kan indkøb af bil og indretning samlet set være en mindre start-up omkostning, og man kan hurtigere komme i gang som iværksætter eller få en ekstra mand ud at køre, fordi indkøb af varebil er mindre omkostningstungt.Derudover sparer man jo i dagligdagen (hver eneste dag), fordi mindre vindmodstand, lavere vægt osv også tæller ift en bedre brændstoføkonomi.

 


Få meget mere ud af din varebil – find inspiration her

Gå også på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Se bilindretninger fordelt på BRANCHERGå til galleri Se bilindretninger fordelt på BILMÆRKERGå til galleri