Materialer til Bilindretning

Tips til materialer – Fordele ved bilindretning i træ

Efter vores mening er træ det bedste materiale til bilindretninger, og vi opbygger vores indretningerne af en udvalgt, meget let og stabil krydsfiner. Vi opnår derved nogle meget lette og “buldre-frie” indretninger, som er med til at gøre arbejdsdagen til en god oplevelse. Den lette krydsfiner gør hele indretningen lettere, og du har derved mere af bilens lasteevne tilbage til grej og reservedele.

Vi importerer selv vores træ direkte fra Brasilien, og kan derfor sætte vores eget præg på opbygningen af en let krydsfinér med en hård midterkerne, som gør, at vi ikke går på kompromis med styrken.

krydsfiner krydsfiner

Ud over træ bruger vi også egne aluminiumsprofiler som stopkant på hylderne. Profilet afstiver hele konstruktionen, og dette skaber meget stærke og holdbare indretninger. Vi har selv designet profilet, og det er en meget stor del af firmaets DNA.

aluminiumsprofiler

Træ og alu som materialer til bilindretning giver sammen en stærk og holdbar løsning, som giver mulighed for kreative løsninger, som kan være med til at sætte prikken over iét i din hverdag. Bilindretning i træ er vores speciale, og gør det muligt for os at gøre bilindretningen ‘custom made’.


Modtag pris på din bilindretning

 

Dit navn*

E-mail*

Telefonnr.*

Beskriv din opgave

 

Bestillingsforløb:
1. Du kigger på hjemmesiden og finder nogle detaljer du synes om.

2. Du ringer, skriver eller kommer forbi. Vi finder ud af hvad du har behov for at have med i bilen og hjælper dig frem til den bedste løsning.

3. Vi sender dig en tegning over din indretning. Du godkender.

4. Vi bygger din bilindretning.

5. Du kommer forbi med bilen, og vi monterer indretningen. Her kan du lade bilen stå hos os eller vente mens vi monterer.
Vi hjælper selvfølgelig med logistikken.

Galleri – se bilindretninger her:

 

Bilindretninger

Mercedes Smart

Små biler – MPV

Kabinekasser

Tilbehør

kasser

Kasser


Tilbage til forsiden