Kundeudtalelser

Hos Dansk Varebilinventar er vi meget opmærksomme på vores kunders behov. Deres meninger betyder meget for os, og her kan du læse, hvad nogle af vores kunder siger om os:

Henning Boutrup, Ejer, MAND & BIL Spjald, Oktober 2018

Da jeg skulle have indrettet den nye firmabil, lå det fast, at det skulle laves i træ for at minimerer støjen fra udstyr, matriale og ophængt værktøj i varerummet. Derfor kontaktede jeg Dansk Varebil Inventar og fik en god og ærlig rådgivning, efter jeg havde skitseret mine ønsker til indretningen. Man mærker hurtigt, at de mange års erfaring med indretning og opbygning af reoler til varebiler, gør de har stort kendskab til individuelle behov og muligheder afhængigt af hvilken branche bilen skal bruges til.

Dansk Varebil Indretning laver deres indretning i en kombination af let trækonstruktion og alu. Dette giver et varerum med flot finish og lethed, som også bemærkes af kunde og kollegaer, når de kikker med i bilen.

Så jeg kan anbefale Dansk Varebil Inventar som leverandør af din næste varebilsindretning.


Nicolai Smedegaard, Ejer, Tek-Nic Group ApS, Oktober 2018

Efter mere end 20 år med speciel indretning af træ i min bil valgte jeg at prøve modul alu opbygning. Det blev til tre år hvor jeg hver dag fortrød mit valg.

Når man har været vant til, at hver en lille krog i bilen blev brugt, manglede jeg pludselig plads til mange ting. Nu er jeg tilbage igen, og efter mange gode snakke om løsninger, har jeg fået inventar der passer til min hverdag. Tak til Lone for at udfordre mine valg og komme med andre løsninger. Jeg ville kunne have valgt en bil, der var mindre og stadigvæk have plads til det samme. Så der kan være penge at spare ved at få inventar fra Dansk Varebil Inventar.


Ken Hansen, Adm. Direktør, Jysk CTS, Oktober 2018

Det der er vigtig for mig, er at det kører og jeg ikke skal bruge tid på det. Nu har jeg sammen med Dansk Varebilinventar lavet to indretninger som passer til det vi har brug for, lille bil og stor bil. Når jeg så bestiller en ny bil hos Vestergaard, ja så ved alle hvad der skal ske og når jeg får bilen udleveret, er der ingen overraskelser.


Henrik Svendsen, Ejer, Murermester Svendsen, Oktober 2018

”Kæft det er blevet godt”.

Det var min første tanke der ramte mit hoved en mandag aften kl 18.30 i november, da jeg var ude for at hente min ny indrettede varebil.

Jeg har haft flere varebiler hvor jeg selv har lavet hylder, og af flere omgange haft kontakt til nogen der laver indretning til varebiler i stål eller alu, men de har aldrig kunnet opfylde mine ønsker. Så er altid endt op med at lave det selv. Men det er aldrig blevet helt godt. Det er det så nu. Igen, kæft det er blevet godt. Og det er den oplevelse jeg haft fra den første samtale med Lone, om alle mine vilde og mærkelige ideer til min murer- varebil. Det blev til bla. 18 skuffer og en special reol til loddestokke. Jeg har i min verden fået den bedste løsning til mit firma, og så er det jo kun et plus at det var 10-15.000 kr billigere end en træls standard løsning.

Men det bedste af det hele er; der er ingen ting – som i overhovedet ingen ting, der ligger og rasler, når jeg kører i min bil. Så min næste varebil skal kun et sted hen, når den skal have lavet indretning, og det sted ligger i Sjølund.


Lars Conrad Andersen, Tekniker, Lindpro, November 2018

Jeg har med stor glæde benyttet Dansk Varebil inventar som den foretrukne leverandør til indretning af mine firmabiler gennem de sidste mange år – Der kommer altid gode løsninger på de krav jeg nu har til bilens indretning og er der ikke de store forskelle på årgangene af bilerne – bliver inventaret selvfølgelig bare flyttet over – og bedst af alt: Der er ingen skramlen og raslen fordi der bliver anvendt træ og kraftigt karton til skuffer og anden indretning – Det kan jeg varmt anbefale.


Allan Nielsen, MyreExpressen Skadedyrskontrol, Kolding, 15. maj 2014

Vi har jo fået lavet 5 reoler til vores små SMART-biler som køre skadedyrsbekæmpelse/ sikring mod skadedyr og har oplevet en stor velvilje til at imødekomme vores ønsker på en specialopgave til de små biler. Dejligt at møde et firma som er så skarpe på deres opgaver og har ydet en super service til et meget ungt firma som os. Vi kan klart anbefale jer som en super leverandør altid med et smil og fair play.


Nicolaj Ørbæk Johansen, Ørbæk Køleteknik ApS, Valby, 14. maj 2013

Jeg har tidligere haft biler med “special indretning”. Hermed forstået at indretningen er modul opbygget, men denne kan sammensættes efter egne ønsker… Altså så længe det er inden for modulerne!!

Sådan fungerer det ikke hos Dansk Varebil-inventar i Sjølund. Her lyttes der til ønsker og ALT bliver bygget efter præcis de ønsker man har. Her er ingen standard mål. Efter en yderst behagelig dialog med Flemming omkring ønsker, muligheder samt forslag til forbedringer, modtog jeg en færdig tegning over indretning til godkendelse. Efter få dage var bilen klar til afhentning og endnu en funktionsdygtig er bil er på vejen. Helt klart de 240 km fra Valby til Sjølund værd. Dansk Varebil-inventar er i sandhed en levende og dynamisk virksomhed der forstår at sætte kunden i centrum.


Tommy Lystrup, Herlev Sanitet ApS, Herlev, 23. maj 2012

Til Personalet hos Dansk varebil-inventar
En beskrivelse at min oplevelse med firmaet som var yderst behagelig og glædelig, jeg fik nemlig mere ud af min bil end jeg havde turdet håbe på.

Jeg satte mig for at undersøge markedet for indretning af biler grundigt, jeg havde anskaffet en bil som ikke er så stor, branchen taget i betragtning (VVS) nemlig en Toyota sportsvan, jeg gik på nettet og fandt frem til Dansk Varebil – inventar, kunne lide deres indretning i træ og jeg kunne se billeder af indretningen på deres hjemmeside, meget informativt! Jeg kunne se mulighederne og fik ved samtale med deres medarbejder talt indretningen på plads ud fra hvad mit behov var og hvordan bilen skal bruges, meget kompetent og dét er vigtigt for en så vigtig del af hverdagen.

Jeg skulle fra sjælland til Kolding, over broen og firmaet skulle bruge en hel dag til indretningen, jeg tog dagen ud af kalenderen, medbragte en rygsæk samt bog og aviser til tidsfordriv, turen gik mod Jylland kl. 04 om morgenen, fantastisk at køre på den tid af døgnet, solen stod op og naturen vågnede, ankom til Dansk Varebil-inventar kl. 6.30 og afleverede bilen, vi blev enige om de sidste detaljer og jeg begav mig ud i området omkring Kolding, de 8 timer jeg tilbragte her var hyggelige og jeg fik set en del af Jylland som ellers ikke ville have set, tiden fløj af sted og snart blev jeg ringet op af firmaet som meddelte mig at de gik ind i den sidste time af arbejdet med bilen, og jeg kunne vende tilbage og få udleveret min nyindrettede bil, det var en stor fornøjelse og jeg har siden haft enorm glæde af denne indretning, det fungerer simpelthen bare, der er plads til alt nu, og jeg har intet rod i bilen. Jeg kan kun anbefale dette firma til indretning af bilen også selv om man skal over broen, det er hele turen værd!

Tak til jer i jylland, for den gode service og den gode oplevelse, den næste bil skal også en tur over til jer.


Lad dig inspirere af flere bilindretninger

Se flere af de mange bilindretninger vi har lavet – som har været med til at give vores kunder en endnu bedre arbejdsdag.  

Se bilindretninger fordelt på BILMÆRKERGå til galleri Se flere bilindretninger fordelt på BRANCHERGå til galleri

Kom hurtigt igang med vores Prisberegner

Indret selv din bil og få en god idé om prisen med det samme.

Brug PrisberegnerenKlik her

Kontakt os i dag og kom godt i gang med DIN bilindretning

Få skarp rådgivning – send formularen eller ring på 75 57 40 28

Dit navn*

E-mail*

Telefonnr.*

Beskriv din opgave

Bestillingsforløb:

1. Kig på hjemmesiden og lad dig inspirere.

2. Brug kontaktformularen, vores Prisberegner, ring eller kig forbi.

3. Vi finder dermed ud af dine behov og hjælper dig frem til den bedste løsning.

4. Vi sender dig en tegning og prisen på din indretning. Du godkender.

5. Du kommer forbi med bilen og vi monterer indretningen. De fleste stiller bilen, men du er også velkommen til at vente, mens vi monterer. 


Galleri – se bilindretninger her:

 

knap_brancher

Bilindretninger

Mercedes Smart

Små biler – MPV

Kabinekasser

Tilbehør

kasser

Kasser


Tilbage til forsiden