Cookie- og privatlivspolitik

Websitet www.varebil-inventar.dk anvender cookies – tekstfiler, som gemmes på din computer, mobiltelefon eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer blive mindre relevante for dig, og de vil optræde hyppigere. Du risikerer også, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold du ikke kan få adgang til.

 

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. 

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. 

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Første gang du besøger Dansk Varebilinventars hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores site.

En cookie er en tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera o.lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies effektiviserer din internetbrug, fordi dine handlinger bliver husket, og du skal derfor ikke begynde forfra, hver gang du bruger internettet.

Websitet bruger med andre ord cookies til at huske informationer om dine præferencer. Det er f.eks. en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du besøger det.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

 

Kategorier af cookies

Nødvendig – Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Præferencer – Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Statistik – Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing – Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Uklassificeret – Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

 

 

Cookies på Dansk Varebilinventar

Navn: __EC_TEST__

Udbyder: varebil-inventar.dk

Udløb: Session

Type: HTTP Cookie

Formål: Bruges til at huske, om brugeren kommer fra en computer eller mobil enhed.

 

Navn: CookieConsent

Udbyder: varebil-inventar.dk

Udløb: 1 år

Type: HTTP Cookie

Formål: Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.

 

Navn: PHPSESSID

Udbyder: varebil-inventar.dk

Udløb: Session

Type: HTTP Cookie

Formål: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

 

Navn: @@History/@@scroll|# [x2]

Udbyder: youtube.com, varebil-inventar.dk

Udløb: Session

Type: HTML Local Storage

Formål: Uklassificeret

 

Navn: _ga

Udbyder: varebil-inventar.dk

Udløb: 2 år

Type: http Cookie

Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

 

Navn: _gat

Udbyder: varebil-inventar.dk

Udløb: Sesion

Type: HTTP

Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

 

Navn: _gid

Udbyder: varebil-inventar.dk

Udløb: Session

Type: HTTP Cookie

Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

 

Navn: v.gif

Udbyder: visualwebsiteoptimizer.com

Udløb: Session

Type: Pixel Tracker

Formål: Uklassificeret

Navn: collect

Udbyder: google-analytics.com

Udløb: Session

Type: Pixel Tracker

Formål: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.

 

Navn: GPS

Udbyder: youtube.com

Udløb: Session

Type: HTTP Cookie

Formål: Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation.

 

Navn: PREF

Udbyder: youtube.com

Udløb: 8 mdr.

Type: HTTP Cookie

Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube vidoer på tværs af forskellige hjemmesider.

 

Navn: VISITOR_INFO1_LIVE

Udbyder: youtube.com

Udløb: 179 dage

Type: HTTP Cookie

Formål: Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.

 

Navn: YSC

Udbyder: youtube.com

Udløb: Session

Type: HTTP Cookie

Formål: Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.

 

Navn: _vwo_uuid_v2

Udbyder: varebil-inventar.dk

Udløb: 1 år

Type: HTTP Cookie

Formål: Uklassificeret

Navn: hide_cookie_popup_notice

Udbyder: varebil-inventar.dk

Udløb: Session

Type: HTTP Cookie

Formål: Uklassificeret

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold eller forespørgsel på pris.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (m.a.o. dine interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail adresse. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af kontaktformularer eller brug af prisberegneren.

De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system og/eller i et fysisk register.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger via formularer på websitet.

 

Adgang til og sletning af personoplysninger

Du har som kunde hos Dansk Varebilinventar ret til at få virksomhedens bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald adgang til personoplysningerne.

Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til Dansk Varebilinventar (dataportabilitet). Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af Dansk Varebilinventar uden unødig forsinkelse. Og du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af Dansk Varebilinventar uden unødig forsinkelse, hvis virksomheden ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Med et SSL certifikat hos vores hosting-udbyder sikrer vi gennem SSL-kryptering at alle data der videreformidles mellem de enkelte web-browsere og servere holdes sikker, privat og integral. Gennem SSL sikrer vi derfor at al data forbliver private. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Affaldspapir markuleres og enten ryger det i forsendelserne som pakkefyld, eller også bliver det sendt til Bruunshaab Gl. Papirfabrik, hvor det bliver genbrugt til pap.

 

 

Tredjeparter med adgang til data

– Morning Train

– Pakkelabels.dk

– Dropbox Business

– Dandomain

– E-conomic (Visma-koncernen)

– Solid-Edge Tegneprogram

 

Morning Train ApS er et tredjepartswebbureau tilknyttet Dansk Varebilinventar. Morning Train har kun adgang gennem en krypteret portal kaldet LastPass.

LastPass er stærkt krypteret med algoritmer, der sørger for fuldstændig sikkerhed i skyen. Data er krypteret på enhedsniveau og er holdt hemmeligt for LastPass selv. Det er altså kun Morning Train medarbejdere, der har adgang til disse data. Med en to-trinsbekræftelse er denne service gjort endnu mere sikker. Når ansættelsesforhold ophører hos Morning Train, bliver den tidligere ansatte fjernet fra alle adgange i LastPass.

Data fra Google Analytics har Morning Train adgang til. Disse bliver udelukkende benyttet til statistik og rapportering.

 

Google Analytics opsamler data om brugeren hvor deres IP-adresse er gjort anonym. Data fra Google Analytics bruges udelukkende til statistik og afrapportering for at kunne levere bedre resultater og tjenester

 

Pakkelabels.dk er et tredjepartsvirksomhed, som samarbejder med Dansk Varebilinventar.  I denne forbindelse modtager pakkelabels en række personoplysninger, herunder:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandles i forbindelse med ekspedering af køb, da det er nødvendigt for, at pakkelabels kan opfylde deres del af kontrakten samt i en efterfølgende periode på 5 år, for at overholde dansk regnskabslov. Herefter bliver oplysningerne slettet. Oplysningerne vil udelukkende blive anvendt til det formål de er indsamlet til. Databehandleren iværksætter alle foranstaltninger, som kræves i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 32.

 

Dansk Varebilinventar bruger Dropbox Business til opbevaring af data.  Hos Dropbox er alt data krypteret på enhedsniveau og der bruges to-trinsbekræftelse for at gøre denne enhed endnu mere sikker.

 

Sitet er hostet hos Dandomain der er compliant ift. den nye GDPR lov.

 

Hos Dansk Varebilinventar bruger vi E-conomic som regnskabsprogram der er compliant indenfor GDPR. De personfølsomme oplysninger der behandles i dette program er oplysninger om jobsøgere og kontaktpersoner eller software-brugere, som er tilknyttet dansk varebilinventar. Der er indgået databehandleraftale med E-conomics. Databehandleren er forpligtet til at sikre et højt sikkerhedsniveau i sine produkter og services, hvilket sikres ved relevante organisatoriske, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, som er påkrævede i henhold til information om sikkerhedsforanstaltninger som beskrevet i GDPR artikel 32. Endvidere har Visma-koncernens interne databeskyttelses politikker til formål at sikre fortrolighed, integritet, modstandsdygtigheden og adgangen til Personoplysninger. 

 

Solid-Edge Tegneprogram bruges til at lave 3D-skitser over kunders biler. Her gemmes data som person- og firmanavne og biltyper. Disse data bruges udelukkende til dette formål og gemmes på virksomheds pc’er og i dropbox.

 

Facebook bruges til markedsføring af Dansk Varebilinventar. Facebook er også compliant indenfor GDPR og opbevarer data sikkert.

 

Vi benytter udelukkende databehandlere, hvor der er indhentet databehandleraftale og hvor databehandler har iværksat alle foranstaltninger, som kræves i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 32. Alle aftaler opbevares bag lås hos Dansk Varebilinventar

 

Hvor længe bliver data gemt

Som servicevirksomhed gemmer og har vi gemt data om vores kunder lige så længe, som vi har eksisteret (email, tlf., ordre, navn og adresse). Dette er for at kunne yde den bedste service, når vi får henvendelser fra tidligere kunder, som har købt bil for 20 år siden og nu skal have noget lignende igen. Det er i sådanne tilfælde, at vi finder og anvender den gemte data, såsom tidligere tegninger osv.

Vi har et tredjepartswebbureau til at hjælpe os med vores tekniske opsætning, og i led i deres arbejde har de også adgang til ovenstående data. Vi har indgået databehandleraftale med leverandøren, som sikrer tekniske og organisatioriske foranstaltninger i forbindelse med deres arbejde. Ligeledes er Dandomain ansvarlig for vores tekniske server-setup og har taget de passende sikkerhedsmæssige og krypterede foranstaltninger ift. GDPR. Data inkluderer IP adresse, sti og fejl, der opstår. Disse informationer bruges udelukkende til fejlfinding og trafikanalyse.

Info fra kontaktformularen vil blive gemt i 14 dage, hvorefter de slettes.

Data gemmes i Google Analytics i 50 måneder og bruges til interne statistikker og afrapportering.

Informationer hos Pakkelabels.dk slettes efter 5 år i følge regnskabsloven

 

Procedure ved systemfejl eller hacking

I tilfælde af brud på persondatasikkerheden anmelder Morning Train ApS hurtigst muligt og inden 72 timer bruddet til Datatilsynet. Virksomhedens ledelse er ansvarlig for, at dette sker. I anmeldelsen beskrives bruddet, hvilke grupper af personer det vedrører, og hvilke konsekvenser bruddet kan få for disse personer, samt hvordan vi har afhjulpet eller vil afhjælpe bruddet. I tilfælde hvor bruddet indebærer en høj risiko for de personer, om hvem vi behandler personoplysninger, vil vi underrette disse.

 

Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Dansk Varebilinventar, skal der rettes henvendelse til Lone Porsgaard Rasmussen på e-mail: lp@varebil-inventar.dk.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

Hvis du ønsker at klage over Dansk Varebilinventars behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet:

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk