Få meget mere ud af din varebil – med en bilindretning fra Dansk Varebilinventar

Vi er eksperter i bilindretning – skræddersyet til dit behov og branche

Vi har hos Dansk Varebilinventar ApS over 30 års erfaring med brugsvenlig bilindretning i træ til små og store varebiler. Denne erfaring giver vi videre til dig, når vi rådgiver om hvordan du bedst udnytter pladsen i din varebil. Vi lytter til dine behov og producerer først, når vi er enige om den perfekte løsning til den rigtige pris.

En unik bilindretning i træ til din varevogn har mange fordele:

  • Den er støjdæmpende. Får du lavet en bilindretning i træ, er der ingen støj fra metal mod metal. Dette er en fordel i forhold til de fabriksfremstillede standardindretninger.
  • Du får mere plads. Hvis hele bilens længde og bredde udnyttes, får du det optimale antal hyldemeter og kan have et større lager i bilen. På den måde slipper du får at skulle køre efter reservedele. Hvis reolerne tilmed tilpasses bilens runding og monteres helt ude ved siderne, får du også mere ”albueplads” i midtergangen.
  • Lastekapaciteten optimeres. Du kan have mere værktøj og flere reservedele med, hvis bilens indretning laves i letvægtsmaterialer.
  • Du sparer penge i det daglige. Værktøj og reservedele bliver ikke ødelagt, da alt har sin faste plads. Hvis alt det du bruger mest, er lige ved dørene, sparer du tid og skridt op og ned i bilen, og skåner derved også dine knæ og din ryg.

Læs mere om hvad der gør vores bilindretninger unikke


Find inspiration til din nye brugervenlige bilindretning

Gå på opdagelse i vores store galleri af bilindretninger og varebil inventar fordelt på bilmærker og brancher. Vi har gjort det let for dig. Vælg enten bilmærke eller branche og lad dig inspirere.

Se bilindretninger fordelt på BRANCHERGå til galleri Se bilindretninger fordelt på BILMÆRKERGå til galleri

Kom hurtigt i gang med vores Prisberegner

Hos Dansk Varebilinventar har vi mulighed for at lave en skræddersyet løsning til alle typer af varebiler og varevogne. Prøv vores prisberegner med enkle, standardiserede bilreoler samt komplette og unikke bilindretninger, som vi ved fungerer rigtig godt i hverdagen. Har du behov for at høre mere om mulighederne kan du kontakte os på tlf.: 75 57 40 28 eller direkte på mail: dansk@varebil-inventar.dk.

Brug PrisberegnerenKlik her

Få gode råd om bilindretning og køb af varebil

Vi deler vores mange års erfaring og betragtninger om hvordan du indretter dig bedst for at få mest ud af din varebil, og hvilke ting du skal være opmærksom på i de forskellige biler. Også allerede FØR du køber varebil.

Få gode rådLæs mere

Kontakt os og kom godt i gang med din bilindretning

Brug denne formular, vores Prisberegner eller ring på 75 57 40 28

Dit navn*

E-mail*

Telefonnr.*

Beskriv din opgave

Bestillingsforløb:

1. Kig på hjemmesiden og lad dig inspirere.

2. Brug kontaktformularen, vores Prisberegner, ring eller kig forbi.

3. Vi finder dermed ud af dine behov og hjælper dig frem til den bedste løsning.

4. Vi sender dig en tegning og prisen på din indretning. Du godkender.

5. Du kommer forbi med bilen og vi monterer indretningen. De fleste stiller bilen, men du er også velkommen til at vente, mens vi monterer.